کپسوله سازی Encapsolation

 

بهتر است برای ارتقای امنیت و مخفی ماندن مقداردهی به متغیرهای کلاس ابتدا آنها را از نوع  private تعریف شود که با ایجاد متدهای  set مولفه ها مقداردهی می شوند. در مرحله بعد با ایجاد متد get مقادیر اختصاص داده شده برگردانده می شود. البته در جاوا کتابخانه ای بنام lombook وحود دارد که بصورت خودکار برای هر متغیر تعریف شده در کلاس این دو متد را ایجاد می کند. مشکلی در استفاده از این کتابخانه وجود دارد و آن ساده بودن متدهای پیاده سازی شده توسط lombook می باشد. برای نمونه اگر بخواهیم در متد های set یا  get شرطی قرار دهیم یا عملیات دیگری انجام دهیم, ناچارا باید آنها را دستی تعریف نماییم.

}public class users

{;private int id

}()public int getId

{;return id

}(public void setId(int id

{;this.id=id

وراثت 

 

در برنامه نویسی شی گرا با قرار دادن کلمه کلیدی extends  بعد از نام کلاس سپس قید نام کلاس پدر یا والد مقابل آن انجام می گیرد. وقتی کلاسی از کلاس دیگر ارث بری می کند در واقع می تواند به مولفه های تعریف شده درون آن دسترسی پیدا کند البته بشرطی که سطح دسترسی مولفه ها خصوصی یا  private نباشد. معمولا در ارث بری کلاس ها از هم قانونی بنام is a وجود دارد. بعنوان مثال کلاس سگ از کلاس حیوان ارث بری می کند پس سگ یک حیوان است. همچنین در حالت عادی امکان ارث بری چند گانه کلاس ها از یکدیگر در زبان برنامه نوبسی جاوا ممکن نیست اما در interface این مورد امکان دارد.برای ارث بری یک کلاس از رابط  (interface) امکان استفاده از کلمه کلیدی extends وجود ندارد و بجای آن باید از کلمه کلیدی implements استفاده نمود.

{}public class Dog extend Animal

{} public Interface Dog implements Animal

 

نکات آموزشی کاربردی برای هر جاواکار بخش هفتم

نکات آموزشی کاربردی برای هر جاواکار بخش ششم

نکات پایه و کاربردی زبان برنامه نویسی جاوا بخش چهارم

کلاس ,id ,ارث ,بری ,  ,ها ,ارث بری ,کلمه کلیدی ,می کند ,id } ,} public ,کلمه کلیدی extends

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کار پاره وقت کار در منزل شغل دوم در اصفهان برق و صنعت سیفی مشاوره در انجام پروژه های شبیه سازی فلوئنت با تخفیف دنشجویی epscompany جامعه شناسی مدیریت کارهای شخصی و سازمانی emdad من تلاش میکنم پس هستم پرسش مهر 20