کلاس های انتزاعی Abstract Class

 

از انواع مهم کلاس ها می باشد که می توان از آنها بعنوان کلاس پایه برای سایر کلاس ها استفاده نمود. امکان تعریف متدهای انتزاعی یا غیر انتزاعی در این نوع کلاس وجود دارد. نمی توان مستقیما از این کلاس ها آجکتی new کرد بلکه ابتدا باید از کلاسی که از آن ارث بری می کند برای ایجاد نمونه استفاده شود.  ;A a=new B  در اینجا برای نمونه کلاس  ‌‌A انتزاعی و کلاس B همان کلاسی است که از آن ارث بری نموده است.  در صورت ارث بری کلاسی غیر انتزاعی از کلاسی انتزاعی, آن کلاس حتما باید متد های درون Abstract Class را پیاده سازی مجدد یا Override کند که در غیر این صورت با خطا مواجه می شویم. ولی در صورت ارث بری کلاسی انتزاعی از کلاس انتزاعی دیگر, پیاده سازی همه متد های آن اجیاری نمی باشد. همچنین امکان ایجاد آبجکت از آن بصورت مستقیم وجود نداشته و برای حل این مشکل باید از مفهومی تحت عنوان Polymorphism (چندریختی) استفاده کرد.

public abstract class Animal{}  نمونه تعریف یک کلاس انتزاعی

چند ریختی Polymorphism

 

یکی از مفاهیم مهم زبان برنامه نویسی جاوا, چند ریختی است که از قابلیت اشیاء است. طی این فرآیند شی از کلاس فرزند تعریف شده اما با کلاس پدر new می شود. (یک شی از کلاس فرزند که از جنس کلاس پدر ایجاد شده) که با این کار کلاس فرزند به مولفه های کلاس پدر دسترسی پیدا کرده و و می تواند عملیات مدنظر را انجام دهد. مثالی که در بحث کلاس های انتزاعی مطرح شد نمونه ای از polymorphism می باشد.

نکات آموزشی کاربردی برای هر جاواکار بخش هفتم

نکات آموزشی کاربردی برای هر جاواکار بخش ششم

نکات پایه و کاربردی زبان برنامه نویسی جاوا بخش چهارم

کلاس ,انتزاعی ,کلاسی ,های ,ارث ,نمونه ,که از ,ارث بری ,از کلاس ,کلاس پدر ,از آن

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

استخر بلیط بزرگترین مرجع موسیقی آهنگهای الکترونیک هیپ هاپ و راک وبسایت الفاتحه اخی جهان فروشگاه ایرانیان بهترین آفرهای آژانس های مسافرتی تهران دستگاه تصفیه آب آرتک در شیراز kharid-140011 بهترین وبلاگ درباره قانون جذب کائنات تعمیرات پکیج ایران رادیاتور و بوتان خانواده سالم = زندگی سالم